3

Platformonafhankelijk publiceren

Digiblad/Digitaal magazine - Vanuit Content2Publish kan rechtstreeks het Digiblad worden gepubliceerd, inclusief video en css-animatie (zie pagina 7). Advertenties uit Ad2Print en Banner2Base worden waar gewenst toegevoegd. Exporteren naar een ander soort digitaal magazine is ook mogelijk. Door gebruik van de plank voelt het als print, dus vertrouwd.

Print - Voor papieren tijdschriften maken we al jaren gebruik van onze flexibele planksoftware voor het plannen en indelen. Specifieke kenmerken, zoals drukvellen, formaat worden op titelniveau vastgelegd. De plank werkt naadloos samen met Ad2Print.

Web - Een artikel of deel van een artikel, al dan niet voorzien van eigen beeld of video kan klaar worden gezet voor publicatie op een website. De redacteur knipt en plak de content naar het CMS van de website. Natuurlijk wordt hierbij het aantal handelingen tot een minimum beperkt.

Nieuwsbrief - Content kan met de juiste specificaties worden aangeleverd. Indien uw mailprogramma het toelaat kan een advertorial  indien gewenst in een keer met knip- en plak geplaatst  worden.

Social media - Uitgevers kunnen kiezen of een publicatieplatform wordt gebruikt voor distributie van berichten of dat vanuit C2P berichten worden klaargezet voor verschillende social-kanalen. Er wordt voor uitvoer gezorgd in de meest gangbare vorm zoals die door het betreffend platform wordt gewenst.

In het redactioneel overzicht kun je per artikel eenvoudig een keuze maken voor de export. Aan de kleur valt af te lezen of de export klaarstaat (groen) of al heeft plaatsgevonden (blauw).<< Einde artikel


PAK JE RUST

Lees dit Digiblad op desktop, laptop of iPad (Android tablet volgt binnenkort).