Digital First

2

Van mono- naar multi-
mediaal uitgeven

Uitgevers worstelen met print en digitaal. De een houdt vast aan print of een combinatie van print en digitaal. De ander gaat geheel over.
Ons doel is uitgevers de juiste tools te bieden, ongeacht strategie en specifieke doelstellingen. Gezien de ontwikkelingen tekenen we hierbij aan: Digital first!

 

 

 

 

 

 

 

 

Het redactionele systeem Content2Publish vormt de basis. Met dit systeem kunnen freelancers en of externe auteurs worden ‘aangestuurd’. Content – tekst, beeld, audio en video – kan in het gewenste formaat worden aangeleverd. Uiteraard is deze content ook door interne redacteuren op te slaan en eventueel van relevante metadata te voorzien. Als uitgever krijg je hiermee de directe beschikking over een beeldbank en kopij-archief (DAM).

 

Een artikel kan in verschillende ‘brokken’ worden opgedeeld. Per onderdeel kan worden aangeven in welke vorm het wordt gepubliceerd: in print, Digiblad (of digitaal magazine), web, e-zine en/of alle gewenste social-media-kanalen. Uiteraard is de status per onderdeel inzichtelijk gemaakt. En hetzelfde artikel kan op de verschillende kanalen een verschillende lengte hebben (tekst), een ander beeld kennen of specifieke onderdelen bevatten zoals video en audio.

 Lees verder >>


PAK JE RUST

Lees dit Digiblad op desktop, laptop of iPad (Android tablet volgt binnenkort).