19/19 - Service for Publishers magazine
Lancering Digiblad - 1/1 

In

Een digiblad opmaken binnen een halve dag

Wat kost dat nou?

Na het lezen van dit Digiblad heeft u vast een aardig idee gekregen van de mogelijkheden voor uw uitgeverij. Denkt u wellicht aan een mooie weekeditie ipv dagelijks een nieuwsbrief? Of misschien een special met de beste blogs van de afgelopen maand? Of wat dacht u van een hele nieuwe titel? In ieder geval is het natuurlijk altijd de vraag: wat kost de software en wat kost het maken?

 

Inde video laten we in 2,5 minuut zien hoe een Digiblad wordt gemaakt, maar dat is natuurlijk erg kort door de bocht. Waar het op neerkomt: De via Content2Publish verzamelde kopij wordt voorbereid door het kiezen van een template.

In Content2Publish wordt de plank opgemaakt zoals dat al jaren mogelijk is. Als alle kopij is voorzien van een templatekeuze, dan kan met een druk op de knop het Digiblad worden opgezet. Vervolgens loop je als redacteur de pagina's na en ga je hier en daar wat tweaken. Ofwel technisch corrigeren. Tekstcorrecties kunnen natuurlijk in een keer worden meegenomen. Een magazine van 56 pagina's print (ca 80 pagina's Digiblad) zal ongeveer 4 tot 6 uur tijd in beslag nemen.

Kosten

Het publiceren van het Digiblad kost 100 euro per editie tot 5000 lezers in de eerste 30 dagen na publicatie.

Eenmalige kosten zijn er voor het omzetten van InDesign ontwerpen naar Digiblad-templates. Voor het gehele overzicht van de kosten verwijzen we naar onze website.

 

Lanceringsaanbod

De eerste uitgevers die een Digiblad willen gaan uitgeven komen we tegemoet door de eerste 10 TEMPLATES GRATIS te maken, ruim voldoende voor een veelzijdig blad. Het ontwerpen is niet inbegrepen, maar kunnen we natuurlijk voor u regelen indien u zelf geen InDesign kunt aanleveren.

Stapt u in?




PAK JE RUST

Lees dit Digiblad op desktop, laptop of tablet.