Lancering Digiblad - 3/3 

Waarom Digiblad?

De productie­kosten liggen gegarandeerd lager dan bij druk

Advertentiemogelijkheden

Op de pagina hiernaast staat zo'n advertentie. Via Ad2Print is een upload verricht. Automatisch wordt er een jpg-formaat van gemaakt, zodat het bestand geplaatst kan worden. Direct uploaden als jpg is vanzelfsprekend ook mogelijk. Advertenties kunnen weer net als vroeger worden verkocht als spread (2/1) en 1/1. En zelfs 1/2 en 1/4 zijn eventueel mogelijk. Via ­Banner2base worden banners en advertorials binnengehaald die her en der op pagina's kunnen worden geplaatst, vergelijkbaar met de traditionele IM'ers.

 

Uw Digiblad?

Nu corona nog wel even de mensen van de straat houdt, is dit een uitstekend moment om na te denken over wat in druk moet blijven verschijnen en wat wellicht beter als Digiblad kan worden uitgebracht. Of misschien is een geheel nieuwe titel of spin-off het meest interessant. In ieder geval liggen de productiekosten gegarandeerd aanzienlijk lager dan bij druk.

Het digitale aspect van het Digiblad maakt boven­dien bijzonder adverteren mogelijk. Een spread zou geheel gevuld kunnen worden met een aparte website. Een adverteerder zou een span­nend advertenture­spel kunnen maken waarmee een prijs valt te winnen. Of bijzondere CSS-animaties, zie de spread op pagina 4. Kortom, start een Digiblad en daag de adverteerder uit.
Service for Publishers is er klaar voor!



<< Einde artikel



PAK JE RUST

Lees dit Digiblad op desktop, laptop of tablet.